To nye ting!

Hør episoden “Kvinnen er hjemlandet”

Disse to nyhetene smalt jeg altså, siden de kom rett etter hverandre, sammen med et bilde fra min speisa fest (øverst). Kollasjen bak er av Nama Jafari, modifisert av meg, og det ser ut til at jeg holder Andreas Ihlebæks TIDAL-bilde, jo!

Published by Solveig

I make things happen. Artist and producer for PYSJ Composer for Solveig Sørbø Producer of MusicLab Radio podcaster for Solveigs Speisa Musikk Manager for i love yellow and soursoil rec Communication and documentation for Barokksolistene

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: