Intervju i Jazznytt

De fantastiske musikkskribentene Audun Vinger og Filip Roshauw skriver ukentlig jazzblogg i Jazznytt, og denne uka intervjuet Audun meg, og mitt virke fikk en virkelig fin omtale. Det er jeg utrolig glad for! jeg tenker høyt om musikk, og det lenkes til musikken jeg gir ut 1. november, med mesterpianist Ayumi Tanaka.

Published by Solveig

I make things happen. Artist and producer for PYSJ Composer for Solveig Sørbø Producer of MusicLab Radio podcaster for Solveigs Speisa Musikk Manager for i love yellow and soursoil rec Communication and documentation for Barokksolistene

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: