MusicLab Copenhagen vant en pris og jeg besøkte P2!

Fjorårets storveise MusicLab med Danish String Quartet vant prisen “Årets klassiske begivenhed” som deles ut av Danmarks Radio. Prisen gikk til DSQ og RITMO, men jeg føler meg også stolt siden jeg var med å starte selve MusicLab! Her er en sak i Ballade og i tillegg var jeg gjest i Studio 2 hvor jeg snakket om MusicLab, musikkforskning og viktigheten av musikalske opplevelser.

Published by Solveig

I make things happen. Artist and producer for PYSJ Composer for Solveig Sørbø Producer of MusicLab Radio podcaster for Solveigs Speisa Musikk Manager for i love yellow and soursoil rec Communication and documentation for Barokksolistene

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: