Noen ting jeg har lagd

  1. Reel / Presentasjon
  2. Indie-klassisk musikk
  3. Annen musikk
  4. Sync og filmmusikk
  5. Solveig Sørbø

Reel / Presentasjon

4 minutter om meg. Selvlært komponist som jobber innen indieklassisk og alternativ musikk. Har lagd filmmusikk og jobber nå med opera. Bakgrunn som skummel discohulder (åh, nå blir du nødt til å scrolle). CV i GoogleDocs som kan lastes ned.

Indie-klassisk musikk

Love theme, neoromantisk stykke fremført av Catharina Chen og andre førsteklasses musikere. Les intervjuet i The Strad eller omtalen i Ballade.

En annen versjon av stykket – for sag – ble spillelistet av YouTube

Herin Chic, melodisk samtidsopera som jeg skriver sammen med forfatter Maria Kjos Fonn. Her spiller Mirsaeed Hosseiny Panah det glassaktige instrumentet santur og sanger Susanna Wolff vrenger sjela.

I sommer ble “Gi meg solen” og “Elises klage” (ur)fremført i Stavanger konserthus. Her kan man se reportasjen om meg på Distriktsnytt. Jeg brukte det majestetiske orgelet for å virkelig røske tak i kroppen til folk. Musikk er en fysisk hele-kroppen-opplevelse!

Annen musikk

Sun + Skyman, en slags jazz med bruk av digge instrumenter fra Midtøsten (qanun og yayli tanbur) sammen med synth, rhodes osv.

Om Song, en slags elektronika med blanding av elektroniske, akustiske og konkrete lyder.

Utdrag fra en EP med Om Song, Gnos Mo og remixer av andre som jeg har VJet selv. Hele filmen kan sees her.

Jeg er fryktelig glad i disco og merkelig humor. Her er et forsøk på begge deler med låta og musikkvideoen Super-Sister.

Sync og filmmusikk

Den dystopiske feelgoodlåta Boogie With Your Bonnie ble brukt i DRs serie “Pleaser”

I 2020 fikk jeg æren av å lage musikken til dokumentarfilmen Hans pluss Liv avd Mari Bakke Riise (produsert av Margreth Olin / Speranza film). Det er en film om livslang kjærlighet, og om demens og død.

Vil du jobbe med meg?

La oss ta en prat.

Solveig Sørbø

Komponist / Produsent / Journalist

Solsnu Indie-classics (i love yellow)

T: +4745095002

E: solsnuu@gmail.com

%d bloggers like this: