Mestermøter i Nasjonalmuseet

Jeg fikk ikke skrevet om dette før, for det har vært så travelt i det siste. Men det var virkelig en stor opplevelse å få musikk fremført under Mestermøter. Nydelig rom fylt av Dextra Musicas instrumenter i stemningsfulle Nasjonalmuseet, og et varmt og takknemlig publikum, flott introduksjon ved FRAM konsertserie, og ikke minst fabelaktige musikere Andreas Morgan Grimstad, Elias Grimstad, Benjamin Lund Tomter og Petter Richter 🐳💕

Published by Solveig

I make things happen. Artist and producer for PYSJ Composer for Solveig Sørbø Producer of MusicLab Radio podcaster for Solveigs Speisa Musikk Manager for i love yellow and soursoil rec Communication and documentation for Barokksolistene

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: