Innslag på Dagsrevyen med Arve Tellefsen

Klyp meg i armen! Arve Tellefsen, fantastiske Arve Tellefsen, har vært i studio og spilt inn en ny versjon jeg har lagd av «Kjærlighetstema (fra Hans + Liv)». Dagsrevyen var innom i forbindelse med et innslag om filmen og at Hans Waaler, hovedpersonen i denne nydelige dokumentaren jeg har komponert musikken sin, fikk treffe sitt idol som spilte hans og konas kjærlighetstema.

Me talking to the national evening news
Arve Tellefsen playing «Kjærlighetstema (fra Hans + Liv»)

Published by Solveig

I make things happen. Artist and producer for PYSJ Composer for Solveig Sørbø Producer of MusicLab Radio podcaster for Solveigs Speisa Musikk Manager for i love yellow and soursoil rec Communication and documentation for Barokksolistene

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: